astmul alergic
astmul alergic 1
astmul alergic 2 despre noi harta site cauta
 
astm alergic acasa astmul alergic astm alergic mesaj 1
invata despre astm
tratamentul astmului
controlul astmului
astm alergic mesaj 2
pentru parinti
resurse
astm alergic linie astm alergic line
 
  • Dimensiune text: text mic
  • text mare
 
Celebrităţi cu astm - imagine Celebrităţi cu astm - mesaj

Eşti între alţi 300 de milioane de astmatici! Mulții au devenit celebri dovedând că astmul nu este o piedică pentru a reuşi în viaţă.

Urmeză-le exemplu!


Exista tot felul de celebrităţi cu astm. Ei au reuşit să-şi depăşească boala cronica pentru a face lucruri mari. Există în mod cert mulţi despre care nu ştii.
 
Cuprins
 

Muzică şi dans

 
alice cooper astm
Alice Cooper: cântareț rock
Născut Vincent Damon Furnier, 4 februarie 1948, este un căntăreţ de muzică rock, compozitor, textier şi muzician a cărui carieră muzicală se întinde pe o durată de patru decenii.
 
dmx astm
DMX: rapper
Earl Simmons s-a nascut la 18 decembrie 1970, iar sub numele DMX a devenit vedeta muzicii pornind ca DJ cu Yonkers Street School Projects. Starul Rap DMX ii urmeaza pe Ice-T, LL Cool J, Ice Cube, Tupac Shakur si multi alti cantareti rap.
 
Billy Joe astm
Billy Joel - muzician de rock

William Martin "Billy" Joel (născut la 9 mai 1949) este un muzician american de rock, cântăreţ, compozitor de muzică clasică. Potrivit RIAA, în topul artiştilor cu cele mai multe vânzări este pe locul 6 ân Statele Unite.

 
Ludwig von Beethoven astm
Ludwig von Beethoven - compozitor
(16 decembrie 1770, Bonn - 26 martie 1827, Viena) a fost un compozitor german, recunoscut ca unul din cei mai mari compozitori din istoria muzicii. El a lăsat posterităţii opere nemuritoare, printre care: 9 simfonii (a 3-a Eroica, a 5-a a Destinului, a 6-a Pastorala, a 9-a cu finalul Odă bucuriei pe versuri de Friedrich von Schiller, adoptată ca imn oficial al Uniunii Europene), 5 concerte pentru pian şi orchestră, etc.
 
Antonio Vivaldi astm
Antonio Vivaldi - compozitor, dirijor

Este cel mai de seamă reprezentant al barocului muzical veneţian (4 martie 1678 - 28 iulie 1741). Importanţa creaţiei lui instrumentale, simbolizată ideal de seria celor patru concerte inspirate de cele patru anotimpuri, vine din autoritatea cu care el a ştiut să respingă structura de concerto grosso a lui Corelli, pentru a impune foarte repede forma mai scurtă a concertului cu solist în doar trei mişcări simetrice.

 
Leonard Bernstein astm
Leonard Bernstein - dirijor, compozitor
(n. 25 august 1918, 14 octombrie 1990), a fost un pianist, dirijor şi compozitor american,
 
Kenneth Gorelick (Kenny G) astm
Kenneth Gorelick (Kenny G) - muzician
s-a nascut pe 5 iunie 1956. Cariera si-a inceput-o in anul 1976, alaturi de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White. Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti.
 
Robert Joffrey astm
Robert Joffrey - dansator, coregraf
(24 decembrie 1930 - March 25, 1988), a fost un dansator american, profesor, producător şi coregraf, cunoscut pentru baletele sale extrem de imaginativi moderne.

Film şi televiziune

 
Elizabeth Taylor astm
Elizabeth Taylor - actriță
(născută Dame Elizabeth Rosemond Taylor, la 27 februarie 1932, Londra) este o actriţă americană de film. Este considerată „ultimul star al Hollywoodului de altădată”. A fost distinsă cu Premiul Oscar de două ori şi a primit de la American Film Institute Premiul pentru întreaga carieră.
 
Sharon Stone astm
Sharon Stone - actriță

(născută în 10 martie 1958). A fost recunoscută internațional pentru performanța ei din filmul Instinct primar. A fost nominalizată la Oscar si a câștigat Globul de aur pentru rolul din Casino. De asemenea a căștigat un premiu Emmy.

 
Diane Keaton astm
Diane Keaton - actriță
(n. Diane Hall 5 ianuarie 1946 Los Angeles California) este o actriţă americană de film, regizor şi producător, laureată a premiului Oscar.
 
Liza Minelli astm
Liza Minelli - actriță, căntăreață

(12 martie 1946). In 1972 a căștigat Academy Award for Best Actress for her role in Cabaret. She has also won two Tony Awards (including one special Tony), an Emmy Award and a special Grammy Award for lifetime achievement, along with many other honors and awards. Two of her records were certified gold.

 
Jason Alexander astm
Jason Alexander - actor
(n. 23 septembrie 1959) este un actor american născut în Livingston, New Jersey, sub numele de Jason Scott Greenspan. Este cunoscut în special pentru rolul lui George Constanza în sitcom-ul Seinfeld, rol care i-a adus şi Globul de aur în 1994.
 
Orson Welles astm
Orson Welles - actor
(n. 6 mai 1915, 10 octombrie 1985) a fost un regizor de film şi teatru, actor, scenarist, distribuitor şi producător american. A devenit faimos pe plan naţional după emisiunea radio din 30 octombrie 1938 în care a lecturat Războiul lumilor al lui H. G. Wells, provocând panica printre auditori. Este cunoscut in special pentru clasicul său film din 1941 Cetăţeanul Kane.
 
Martin Scorsese astm
Martin Scorsese - regizor de film
(născut la 17 noiembrie 1942, New York City) este un regizor de film, scriitor şi producător de film american, fondator al World Cinema Foundation.

Politică

 
Che Guevara astm

Che Guevara - revoluţionar de stânga

Dr. Ernesto Rafael Guevara de la Serna (n. 14 iunie 1928 – d. 9 octombrie 1967) mai cunoscut sub porecla sa de Che Guevara sau el Che a fost un revoluţionar de stânga, lider al regimului comunist cubanez şi insurgent sud-american.
 
Bill Clinton astm

Bill Clinton - al 42-lea Președinte SUA

William Jefferson "Bill" Clinton, (născut William Jefferson Blythe III în 19 august 1946) a servit ca şef al executivului Statelor Unite două mandate complete de 4 ani între 1993 şi 2001. Înaintea câştigării alegerilor prezidenţiale din 1992, Clinton a servit cinci mandate, dintre care ultimele patru consecutive, în calitate de al 50-lea, respectiv al 52-lea guvernator al statului Arkansas.
 
John F. Kennedy astm

John F. Kennedy - al 35-lea Președinte SUA

(n. 29 mai 1917 - d. 22 noiembrie 1963), cunoscut şi ca John F. Kennedy, JFK sau "Jack Kennedy". A servit din 1961 până la asasinarea în ziua de 22 noiembrie 1963, în Dallas, Texas. A fost unul dintre membrii cei mai proeminenţi ai familiei Kennedy implicaţi în politică, fiind totodată considerat un stindard al liberalismului american.
 
Theodore Roosevelt astm

Theodore Roosevelt - al 26-lea Președinte SUA

(27 octombrie 1858 - 6 ianuarie 1919), cunoscut de asemenea ca T.R. sau Teddy. Prin depunerea jurământului de preşedinte la 42 de ani, Theodore Roosevelt a devenit (şi a rămas până în ziua de azi) cel mai tânăr preşedinte din istoria Statelor Unite.
 
Seneca astm

Seneca - filosof și politician roman

Lucius Annaeus Seneca (sau mai simplu Seneca sau Seneca cel Tânăr) (ca. 4 î.Hr.–65 d.Hr.) a fost filosof stoic roman, preceptor al împăratului Nero, a ocupat şi funcţii în administraţia Imperiului.
 
Petru cel Mare astm
Petru cel Mare -Țar rus
Petru cel Mare este considerat, in general, drept unul dintre cei mai reprezentativi tari rusi. Deschiderea spre Vest pe care a promovat-o a contribuit din plin la transformarea Rusiei intr-o mare putere.
 
William III al Anglei astm

William III al Anglei - Rege al Anglei, Irlandei și Scoției

(n. 14 noiembrie 1650,d. 8 martie 1702) a fost rege al Angliei şi al Irlandei din 13 februarie 1689 şi rege al Scoţiei din 11 aprilie 1689 până la moartea sa. Era cunoscut şi ca William Henric sau William de Orania.
 
| 3 STELE | 11 Voturi


Centrul Medical Theramed - reclama

 


 

 
Toate informaţiile de pe site-ul www.astmalergic.ro sunt doar pentru scopuri educaţionale.
Pentru sfaturi medicale specifice, diagnostic şi tratament vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră.
astmul alergic - acasa