astmul alergic
astmul alergic 1
astmul alergic 2 despre noi harta site cauta
 
astm alergic acasa astmul alergic astm alergic mesaj 1
invata despre astm
tratamentul astmului
controlul astmului
astm alergic mesaj 2
pentru parinti
resurse
astm alergic linie astm alergic line
 
  • Dimensiune text: text mic
  • text mare
 
Învaţă despre astm - imagine Învaţă despre astm - mesaj
Află mai multe informaţii despre ce este astmul, ce efect are asupra corpului tău, la ce simptome să fii atent, despre factorii care declanşează atacul de astm, despre diagnosticul astmului şi cu toate aceste informaţii întocmeşte un plan individual despre cum poţi obţine un control mai bun al astmului.
 
  Ce este astmul?

Află mai multe despre ceea ce este astmul, ce se întâmplă cu plămânii tai, prevalența actuala a astmului, ce este un episod de astm, ce se întâmplă dacă astmul nu este controlat.

Citeşte mai mult...

 
  Triggerii astmului sau despre ce declanşează crizele de astm
Crizele de astm nu apar din senin, ci în majoritatea cazurilor sunt declanşate de anumiţi factori de mediu sau emoţionali, prezenţi în viaţa noastră de zi cu zi, care acţionează asupra căilor respiratorii deja inflamate cronic prin prezenţa astmului.

Citeşte mai mult...

 
  Diagnosticul astmului
Semnele şi simptomele astmului variază de la nesemnificative la severe şi diferă de la o persoană la alta. Puteţi avea simptome uşoare, cum ar fi respiraţie şuierătoare ocazională, cu atacuri de astm rare. Între episoade vă simţiţi normal şi nu aveţi probleme de respiraţie. Sau, este posibil să aveţi semne şi simptome, cum ar fi tusea şi respiraţia şuierătoare tot timpul sau simptome care se manifestă în primul rând, pe timp de noapte sau numai in timpul exercitiilor fizice.

Citeşte mai mult...

 
  Diagnosticul astmului
Medicul dumneavoastră vă va pune diagnosticul de astm bazându-se pe o serie de lucruri, inclusiv un examen medical şi răspunsuri la întrebări despre simptomele şi starea dumneavoastră de sănătate (antecedente medicale). În plus, poate fi nevoie de o evaluare suplimentară, care pot include testele funcţiei pulmonare sau alte teste.

Citeşte mai mult...

 


Centrul Medical Theramed - reclama

 


 

 
Toate informaţiile de pe site-ul www.astmalergic.ro sunt doar pentru scopuri educaţionale.
Pentru sfaturi medicale specifice, diagnostic şi tratament vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră.
astmul alergic - acasa